Finink - Tosi halpaa mustetta

HP 20 (C6614D) täyttö

Muutettu: 02/04/2009 16:29 kirjoittajana Paavo - Sivun kategoria(t): Mustekasettien täyttö

Tämä ohje koskee kasettimalleja: HP 20 (C6614D), HP 26 (51626A/G), HP 29 (51629A/G), HP 33 (51633M)

Image

Kasetin ilmanpainetta säätelee venttiili (Aukko C), joka täytyy sulkea uudelleentäytön ajaksi, ettei täytön aikana tapahdu mustevuotoa. Käytä vahvasti liimautuvaa teippiä tämän aukon sulkemiseen.

Jos kasetin täyttöaukon (Aukko B) sulkee muovipallo, työnnä pallo sisään esim. vanhalla kuulakärkikynällä. Jos kasetissa ei ole tätä aukkoa, poraa huolellisesti 3mm reikä osoitettuun kohtaan (Aukko B) työkalusarjan mukana olevalla poraustyökalulla.

TÄRKEÄÄ! Aukkoa, joka on kasetin päällä keskellä (Aukko A) ei saa lävistää.

Kokoa ruisku ja teräksinen täyttöputki ja täytä 10ml:lla print head cleaneria. Ruiskuta 20ml print head cleaneria täyttöaukosta sisään. Aseta kasetti esim. vanhalle lautaselle liinan päälle. Liina imee print head cleanerin ulos kasetista. Käännä kasetti ylösalaisin ja puristele varoen kasetin kyljistä poistaaksesi ylimääräisen print head cleanerin.

Täytä ruisku musteella ja ruiskuta muste HITAASTI täyttöaukosta kasettiin. Kasetti on täynnä, kun muste vuotaa yli täyttöaukon kautta tai tulostuspäiden kautta. Lopeta musteen ruiskutus tällöin välittömästi.

Sulje aukko tulpalla, joka toimitetaan täyttösarjan mukana. Jos tulppasulku ei ole ilmatiivis, sulje tulppa vahvasti liimautuvalla teipillä. TÄMÄN SULUN ON OLTAVA ILMATIIVIS, KASETTI VUOTAA, JOS SULKU EI OLE ILMATIIVIS.

Poista kaikki ylimääräinen muste tulostuspäistä liinalla pyyhkien.

TÄRKEÄÄ! ÄLÄ JÄTÄ KASETTIA LIINAN PÄÄLLE.

Poista teippi Aukko C:n päältä ja puhdista tulostuspää tarvittaessa uudestaan.

Anna kasetin seistä yön yli esim. vanhalla lautasella, varmistaaksesi, ettei vuotoja ole. Pyyhi vielä tulostuspäät ja tarkista, ettei vuotoja ole.

Aseta kasetti paikoilleen tulostimeen ja vie läpi valmisteluohjelma, kuten tulostimen ohjeissa neuvotaan.

TÄRKEÄÄ! Parhaan tuloksen varmistamiseksi täytä kasetti silloin, kun mustetta on vielä kasetissa jäljellä. Tyhjä kasetti tulee täyttää heti.
  • Olet mustekauppa Fininkin sisältöosiossa.
  • Takaisin kauppaan pääset klikkaamalla
  • musteostoksille.

Ilmainen mustekasetti tai tulostuspaperia uusille asiakkaille!

© Finink.com