Finink - Tosi halpaa mustetta

HP 16 (C1816A) täyttö

Muutettu: 02/04/2009 16:31 kirjoittajana Paavo - Sivun kategoria(t): Mustekasettien täyttö

Tämä ohje koskee kasettimalleja: HP 16 (C1816A), HP 25 (51625A) ja HP 49 (51649A/G)

Image

Täyttöaukot sijaitsevat kasetin päällyksen alla. Päällys tulee irrottaa ennen täyttöä. Helpoin tapa irrottaa päällys, on leikata huolellisesti ohuella veitsellä tms. terävällä työkalulla sulun myötäisesti.

Kun päällinen on irrotettu, kokoa ruisku ja teräksinen täyttöputki ja täytä oikean värisellä musteella. (Katso kuva).

Työnnä teräksinen täyttöputki oikeaan täyttöaukkoon. Parhaan tuloksen saamiseksi työnnä teräksinen täyttöputki aukkoon kohtisuorassa, niin ettei kulmaa synny mihinkään suuntaan. Jatka työntämistä kunnes teräksinen täyttöputki saavuttaa sienen keskustan.

TÄRKEÄÄ! Kasetti sisältää sienen, jonka aiheuttaman pienen vastuksen voi tuntea. Ruiskuta muste HITAASTI kasetin sisälle. Kasetti on täynnä, kun muste vuotaa yli täyttöaukosta tai tulostuspäistä.

Poista ylimääräinen muste pyyhkimällä tulostuspäätä ja puhdista ruisku vedellä ennen siirtymistä seuraavan värin täyttöön. Varmista, että ruisku on kuiva, ennen kuin täytät sen uudella värillä.

Uudelleentäytön jälkeen kasetin päällys voidaan asettaa takaisin paikoilleen ja varmistaa teippaamalla se vahvasti liimautuvalla teipillä kiinni. Parhaiten se käy liimaamalla teippi yhdeltä sivulta päällyksen yli toiselle sivulle.

Anna kasetin seistä yön yli esim. vanhalla lautasella, varmistaaksesi, ettei vuotoja ole ja antaaksesi musteelle aikaa imeytyä kaikkialle sieneen. Pyyhi vielä tulostuspäät ja tarkista, ettei vuotoja ole.

TÄRKEÄÄ! ÄLÄ JÄTÄ KASETTIA LIINAN PÄÄLLE. Aseta kasetti paikoilleen tulostimeen ja vie läpi valmisteluohjelma.

TÄRKEÄÄ! Parhaan tuloksen varmistamiseksi täytä kasetti, kun siellä vielä on mustetta jäljellä. Tyhjä kasetti on uudelleentäytettävä heti.
  • Olet mustekauppa Fininkin sisältöosiossa.
  • Takaisin kauppaan pääset klikkaamalla
  • musteostoksille.

Ilmainen mustekasetti tai tulostuspaperia uusille asiakkaille!

© Finink.com