Finink - Tosi halpaa mustetta

Epson S020047 täyttö

Muutettu: 08/04/2009 12:09 kirjoittajana Matti - Sivun kategoria(t): Mustekasettien täyttö

Tämä ohje koskee kasettimalleja: Epson S020047 ja Epson S020049

Image

1. Sulje ulostulosaukot kasetin pohjasta teipillä. Täytön jälkeen teippi jätetään paikoilleen. Kun kasetti asetetaan täytön jälkeen tulostimeen paikoilleen, tulostin puhkaisee teipin ja muste pääsee näin tulostuspäähän. Teippi ei saa olla liian vahvaa. Valitse sopiva teippi tähän tarkoitukseen.

2. Tee ilmanottoaukot kuvassa osoitettuihin kohtiin täyttösarjan mukana toimitetulla 3mm poralla.

3. Kokoa ruisku ja teräksinen täyttöputki ja täytä oikean värisellä musteella.

4. Työnnä teräksinen täyttöputki oikeaan täyttöaukkoon etiketin läpi. Tärkeää! Kasetti sisältää sienen, jonka aiheuttaman pienen vastuksen voi tuntea. Ruiskuta muste hitaasti. Kasetti on täynnä, kun muste alkaa vuotaa yli täyttöaukosta. Lopeta täyttö heti.

5. Sulje ilmanottoaukot täyttösarjan mukana toimitetuilla tulpilla. Jos tulppasulku ei ole täysin ilmatiivis, varmista lisäksi vahvalla teipillä. Tiivisteen pitää olla ilmatiivis, muutoin kasetti vuotaa. Älä poista teippiä ulostuloaukkojen päältä.

6. Käyttämättömän musteen voi laittaa takaisin pulloon. Puhdista ruisku vedellä ja kuivaa seuraavaa käyttöä varten tai seuraavan värin täyttöä varten.

7. Anna kasetin seistä yön yli esim. vanhalla lautasella, varmistaaksesi, ettei vuotoja ole ja antaaksesi musteelle aikaa imeytyä kaikkialle sieneen. Tarkista, ettei vuotoja ole.

8. Aseta kasetti tulostimeen ja vie läpi kirjoituspään puhdistusohjelma tulostimesi ohjeitten mukaan.

TÄRKEÄÄ! Parhaan tuloksen varmistamiseksi täytä kasetti, kun mustetta vielä on kasetissa jäljellä. Tyhjät kasetit on täytettävä heti.
  • Olet mustekauppa Fininkin sisältöosiossa.
  • Takaisin kauppaan pääset klikkaamalla
  • musteostoksille.

Ilmainen mustekasetti tai tulostuspaperia uusille asiakkaille!

© Finink.com