Finink - Tosi halpaa mustetta

Epson S020025 täyttö

Muutettu: 08/04/2009 13:33 kirjoittajana Matti - Sivun kategoria(t): Mustekasettien täyttö

Tämä ohje koskee kasettimalleja: Epson S020025, Epson S020034 ja Epson S020036

Image
Image

Epson S020025 (ylempi kuva)

1. Sulje kasetin pojassa oleva ulostulosaukko teipillä. Tee täyttöaukko kuvan osoittamaan kohtaan täyttösarjan mukana toimitetulla poralla.

2. Kokoa ruisku ja teräksinen täyttöputki ja täytä oikean värisellä musteella.

3. Työnnä teräksinen täyttöputki täyttöaukkoon kasetin keskelle. Tärkeää! Kasetti sisältää sienen, jonka aiheuttaman pienen vastuksen voi tuntea.

4. Ruiskuta noin 15ml mustetta hitaasti. Kasetti on täynnä, kun muste alkaa vuotaa yli täyttöaukosta. Lopeta täyttö heti.

5. Sulje täyttöaukko täyttösarjan mukana toimitetulla tulpalla. Jos tulppasulku ei ole täysin ilmatiivis, varmista lisäksi vahvalla teipillä. Tiivisteen pitää olla ilmatiivis, muutoin kasetti vuotaa.

6. Käyttämättömän musteen voi laittaa takaisin pulloon. Puhdista ruisku vedellä ja kuivaa seuraavaa käyttöä varten tai seuraavan värin täyttöä varten.

7. Anna kasetin seistä yön yli esim. vanhalla lautasella, varmistaaksesi, ettei vuotoja ole ja antaaksesi musteelle aikaa imeytyä kaikkialle sieneen. Tarkista, ettei vuotoja ole.

8. Aseta kasetti paikoilleen tulostimeen ja vie läpi valmisteluohjelma.

TÄRKEÄÄ! Parhaan tuloksen varmistamiseksi täytä kasetti, kun mustetta vielä on kasetissa jäljellä. Tyhjät kasetit on täytettävä heti.

Epson S020034 ja Epson S020036 (alempi kuva)

1. Sulje ulostulosaukot kasetin pohjasta teipillä. Täytön jälkeen teippi jätetään paikoilleen. Kun kasetti asetetaan täytön jälkeen tulostimeen paikoilleen, tulostin puhkaisee teipin ja muste pääsee näin tulostuspäähän. Teippi ei saa olla liian vahvaa. Valitse sopiva teippi tähän tarkoitukseen.

2. Täyttöaukot sijaitsee etiketin alle kuva osoittamissa kohdissa. Irrota etiketti nähdäksesi täyttöaukot.

3. Tee täyttöaukot lävistämällä kalvo esim. vanhalla kuulakärkikynällä. Katso kuvasta missä järjestyksessä värit on.

4. Työnnä teräksinen täyttöputki täyttöaukosta kasetin sisään. Tärkeää! Kasetti sisältää sienen, jonka aiheuttaman pienen vastuksen voi tuntea.

5. Ruiskuta noin 10ml mustetta hitaasti kasetin sisään. Kasetti on täynnä, kun muste alkaa vuotaa yli täyttöaukosta. Lopeta täyttö heti.

6. Kun kaikki värit on täytetty, sulje täyttöaukot tiiviisti vahvalla teipillä. Älä poista teippiä ulostuloaukkojen päältä.

7. Käyttämättömän musteen voi laittaa takaisin pulloon. Puhdista ruisku vedellä ja kuivaa seuraavaa käyttöä varten tai seuraavan värin täyttöä varten.

8. Anna kasetin seistä yön yli esim. vanhalla lautasella, varmistaaksesi, ettei vuotoja ole ja antaaksesi musteelle aikaa imeytyä kaikkialle sieneen. Tarkista, ettei vuotoja ole.

9. Aseta kasetti paikoilleen tulostimeen ja vie läpi valmisteluohjelma.

TÄRKEÄÄ! Parhaan tuloksen varmistamiseksi täytä kasetti, kun mustetta vielä on kasetissa jäljellä. Tyhjät kasetit on täytettävä heti.
  • Olet mustekauppa Fininkin sisältöosiossa.
  • Takaisin kauppaan pääset klikkaamalla
  • musteostoksille.

Ilmainen mustekasetti tai tulostuspaperia uusille asiakkaille!

© Finink.com