Finink - Tosi halpaa mustetta

Canon BJI-201BK täyttö

Muutettu: 08/04/2009 17:07 kirjoittajana Matti - Sivun kategoria(t): Mustekasettien täyttö

Tämä ohje koskee kasettimalleja: Canon BJI-201BK, Canon BJI-201C, Canon BJI-201M, Canon BJI-201Y, Canon BJI-642, Canon BJI-643B, Canon BJI-643C, Canon BJI-643M, Canon BJI-643Y, Epson S020010

Image
Image

Tämä ohje koskee kasettimalleja: Canon BJI-201BK, Canon BJI-201C, Canon BJI-201M ja Canon BJI-201Y (ylempi kuva)

1. Käännä kasetti ylösalaisin. Työnnä kuulalaakeri pois täyttöaukon edestä esim. vanhalla kuulakärkikynällä. Tärkeää! Joissain kaseteissa täyttöaukko sijaitsee kasetin päällä etiketin alla.

2. Kokoa ruisku ja teräksinen täyttöputki ja täytä oikean värisellä musteella.

3. Täytä kasetti hitaasi kunnes säiliö on täynnä. Ylimääräisen musteen voi laittaa takaisin pulloon.

4. Sulje aukko täyttösarjan mukana toimitetulla tulpalla. Jos tulppasulku ei ole täysin ilmatiivis, varmista lisäksi vahvalla teipillä. Tiivisteen pitää olla ilmatiivis, muutoin kasetti vuotaa.

5. Puhdista ruisku vedellä ja kuivaa seuraavaa käyttöä varten tai seuraavan värin täyttöä varten.

6. Anna kasetin seistä yön yli esim. vanhalla lautasella, varmistaaksesi, ettei vuotoja ole ja antaaksesi musteelle aikaa imeytyä kaikkialle sieneen. Tarkista, ettei vuotoja ole.

7. Aseta kasetti paikoilleen tulostimeen ja vie läpi valmisteluohjelma.

TÄRKEÄÄ! Parhaan tuloksen varmistamiseksi täytä kasetti, kun mustetta vielä on kasetissa jäljellä. Tyhjät kasetit on täytettävä heti.

Tämä ohje koskee kasettimalleja: Canon BJI-642, Canon BJI-643B, Canon BJI-643C, Canon BJI-643M, Canon BJI-643Y ja Epson S020010 (alempi kuva)

1. Kokoa ruisku ja teräksinen täyttöputki ja täytä oikean värisellä musteella.

2. Pidä kasettia täyttöaukko (kumitiiviste) ylöspäin. Työnnä vain täyttöputken kärki kumitiivisteen läpi ja täytä hitaasti noin 40ml mustetta. Tärkeää! Teräksistä täyttöputkea ei saa työntää liian syvälle kasetin sisään. Se saattaa vaurioittaa kasettia ja aiheuttaa vuotoa.

3. Ilmakuplia ei saa päästää täytön aikana kasetin sisään. Ne aiheuttavat tulostushäiriöitä. Mikäli ilmakuplia pääsee kasetin sisään, ne tulee poistaa varovasti imemällä ruiskulla.

4. Anna kasetin seistä yön yli esim. vanhalla lautasella, varmistaaksesi, ettei vuotoja ole ja antaaksesi musteelle aikaa imeytyä kaikkialle sieneen. Tarkista, ettei vuotoja ole.

5. Aseta kasetti paikoilleen tulostimeen ja vie läpi valmisteluohjelma.

TÄRKEÄÄ! Parhaan tuloksen varmistamiseksi täytä kasetti, kun mustetta vielä on kasetissa jäljellä. Tyhjät kasetit on täytettävä heti.

  • Olet mustekauppa Fininkin sisältöosiossa.
  • Takaisin kauppaan pääset klikkaamalla
  • musteostoksille.

Ilmainen mustekasetti tai tulostuspaperia uusille asiakkaille!

© Finink.com