Finink - Tosi halpaa mustetta

Canon BC-20 täyttö

Muutettu: 02/04/2009 16:45 kirjoittajana Paavo - Sivun kategoria(t): Mustekasettien täyttö

Tämä ohje koskee kasettimalleja: Canon BC-20, Canon BC-22E, Canon BC-23, Canon BCI-21BK, Canon BCI-21CL, Canon BCI-24BK, Canon BCI-24CL

Image

Irrota kasetin päällys varovasti käyttäen ohutta veistä. (Päällys on se pienempi osa kasetin päällä.)

Suurenna poralla (joka pakkauksen mukana) täyttöaukkoa/aukkoja kasetin päällä niin että teräksinen täyttöputki mahtuu aukkoon.

Kokoa ruisku ja teräksinen täyttöputki ja täytä oikean värisellä musteella.

Työnnä teräksinen täyttöputki oikeaan täyttöaukkoon, työnnä putki keskelle kasettia.

TÄRKEÄÄ! Kasetti sisältää sienen, jonka aiheuttaman pienen vastuksen voi tuntea. Ruiskuta muste HITAASTI. Kasetti on täynnä, kun muste alkaa vuotaa yli täyttöaukosta tai ulosmenoaukosta. ÄLÄ SULJE täyttöaukkoja.

Laita päällys takaisin paikalleen ja varmista sulku teipillä.

Käyttämättömän musteen voi laittaa takaisin pulloon. Puhdista ruisku vedellä ja kuivaa seuraavaa käyttöä varten tai seuraavan värin täyttöä varten.

Anna kasetin seistä yön yli esim. vanhalla lautasella, varmistaaksesi, ettei vuotoja ole ja antaaksesi musteelle aikaa imeytyä kaikkialle sieneen.

TÄRKEÄÄ! ÄLÄ JÄTÄ KASETTIA LIINAN PÄÄLLE. Aseta kasetti tulostimeen ja vie läpi valmisteluohjelma tulostimesi ohjeiden mukaisesti.

TÄRKEÄÄ! Parhaan tuloksen varmistamiseksi täytä kasetti, kun mustetta vielä on kasetissa jäljellä. Tyhjät kasetit tulee täyttää heti.
  • Olet mustekauppa Fininkin sisältöosiossa.
  • Takaisin kauppaan pääset klikkaamalla
  • musteostoksille.

Ilmainen mustekasetti tai tulostuspaperia uusille asiakkaille!

© Finink.com