Finink - Tosi halpaa mustetta

Lexmark 100A täyttö

Muutettu: 01/12/2011 13:38 kirjoittajana Matti - Sivun kategoria(t): Mustekasettien täyttö
Tämä ohje koskee kasettimalleja: Lexmark 100A ja 100XLA. Kaikki eri värit täytetään samalla tavalla.

Lexmark myy kahta 100 -sarjan kasettia. Toisessa kasetissa on merkintä LRP (Lexmark Return Program). Näitä kierrätysohjelmaan kuuluvia LRP kasetteja ei valitettavasti pysty täyttämään. Täytettävissa 100 -sarjan kaseteissa tulee olla merkintä A!

1. Kokoa ruisku ja teräksinen täyttöputki ja täytä oikean värisellä musteella. Ime ruiskuun mustaa mustetta 13ml ja muita värejä 6ml.

2. Pidä kasettia niin että etiketti osoittaa ylöspäin. Puhkaise etiketti täyttöputkellä siitä kohtaa etikettiä missä musta ja valkoinen kohtaavat. Voit tunnustellä etiketin läpi sormella kohdan missä täyttöaukko sijaitsee.

3. Työnnä teräksinen täyttöputki täyttöaukkoon. Kasetti sisältää sienen, jonka aiheuttaman pienen vastuksen voi tuntea. Täyttöaukon kärjen pitäisi mennä sienen keskelle. Ruiskuta muste hyvin hitaasti kasetin sisään.

4. Puhdista ruisku vedellä ja kuivaa ennen seuraavaa käyttöä tai seuraavan värin täyttöä.

5. Jätä täyttöaukko avoimeksi. Se toimii nyt ilma-aukkona.

6. Anna kasetin seistä yön yli esim. vanhalla lautasella, varmistaaksesi, ettei vuotoja ole ja antaaksesi musteelle aikaa imeytyä kaikkialle sieneen.

7. Aseta kasetti tulostimeen ja aja kirjoituspään puhdistusohjelma 1-3 kertaa peräkkäin.

8. Parhaan tuloksen varmistamiseksi täytä kasetti, kun mustetta vielä on kasetissa jäljellä. Tyhjät kasetit tulee täyttää heti.
  • Olet mustekauppa Fininkin sisältöosiossa.
  • Takaisin kauppaan pääset klikkaamalla
  • musteostoksille.

Ilmainen mustekasetti tai tulostuspaperia uusille asiakkaille!

© Finink.com