Finink - Tosi halpaa mustetta

Lexmark 10N0016 (16) täyttö

Muutettu: 27/03/2009 16:07 kirjoittajana Matti - Sivun kategoria(t): Mustekasettien täyttö

Tämä ohje koskee kasettimalleja: Lexmark 10N0016 (16), Lexmark 10N0217 (17), Lexmark 10N0026 (26), Lexmark 10N0227 (27)

Image

Editoi

3-värinen mustekasetti

Täyttöaukot ovat kasetin värillisen kannen alla. Tämä kansi on irrotettava ennen täyttöä. Käytä ohutta ja terävää veistä jolla varovasti viillät kannen irti, sen kaikkien neljän reunan ympäri.

Kokoa ruisku ja teräksinen täyttöputki ja täytä oikean värisellä musteella. Työnnä teräksinen täyttöputki oikeaan täyttöaukkoon. (Katso kuva). Työnnä putki alaspäin keskelle kasettia.

TÄRKEÄÄ! Kasetti sisältää sienen, jonka aiheuttaman pienen vastuksen voi tuntea. Ruiskuta muste HITAASTI. Kasetti on täynnä, kun muste alkaa vuotaa yli täyttöaukosta tai tulostuspäistä. Lopeta täyttö heti. Poista ylimääräinen muste tulostuspäästä pyyhkimällä liinalla, ennen kuin siirryt seuraavan värin täyttöön.

TÄRKEÄÄ! Puhdista ruisku vedellä ja kuivaa ennen seuraavan värin täyttöä.

Sulje kansi täytön jälkeen. Parhaiten varmistat kannen kiinnityksen vetämällä teipin kasetin yhdeltä kyljeltä kannen yli vastakkaiselle kyljelle.

Anna kasetin seistä yön yli esim. vanhalla lautasella, varmistaaksesi, ettei vuotoja ole ja antaaksesi musteelle aikaa imeytyä kaikkialle sieneen. Pyyhi vielä tulostuspäät ja tarkista, ettei vuotoja ole.

TÄRKEÄÄ! ÄLÄ JÄTÄ KASETTIA LIINAN PÄÄLLE.

Aseta kasetti tulostimeen ja vie läpi valmisteluohjelma.

Editoi

Musta mustekasetti

Laajenna täyttöaukkoa niin, että teräksinen täyttöputki mahtuu siitä läpi. Käytä poraa, joka on pakkauksessa mukana. TÄRKEÄÄ! ÄLÄ IRROTA KANTTA.

Täytä ruisku musteella, työnnä teräksinen täyttöputki täyttöaukkoon ja työnnä alas kohti sienen keskustaa. Ruiskuta muste HITAASTI kasetin sisään. Kasetti on täynnä, kun muste vuotaa yli täyttöaukosta. Lopeta ruiskutus heti. ÄLÄ sulje täyttöaukkoa.

TÄRKEÄÄ! Parhaan tuloksen varmistamiseksi, täytä kasetti, kun mustetta vielä on kasetissa jäljellä. Tyhjät kasetit tulee täyttää heti.
  • Olet mustekauppa Fininkin sisältöosiossa.
  • Takaisin kauppaan pääset klikkaamalla
  • musteostoksille.

Ilmainen mustekasetti tai tulostuspaperia uusille asiakkaille!

© Finink.com