Finink - Tosi halpaa mustetta

HP 15 (C6615D/A) täyttö

Muutettu: 30/09/2009 12:23 kirjoittajana Matti - Sivun kategoria(t): Mustekasettien täyttö

Tämä ohje koskee kasettimalleja: HP 15 (C6615D/A) ja HP 45 (51645A)

Image

1. Käännä kasetti ylösalaisin. Irrota muovikelmu, joka sulkee täyttöaukon ja työnnä esim. vanhalla kuulakärkikynällä palloventtiili kasetin sisään. Älä käytä teräksistä täyttöputkea palloventtiilin siirtämiseen

2. Kokoa ruisku ja teräksinen täyttöputki.

3. Täytä 10ml mustalla musteella.

4. Ruiskuta muste hyvin hitaasti täyttöaukosta kasetin sisään, pitäen ruisku niin pystysuorassa, kuin mahdollista. Täytä kasettia, kunnes mustetta ilmestyy täyttöaukon ympärille ja vedä sitten ruiskuun takaisin 2-3ml mustetta. Purista varoen kasetin kyljistä, samalla kun asetat tulpan täyttöaukkoon. Varmista tulppa vahvalla teipillä. Sulun on oltava ehdottomasti ilmatiivis ettei kasetti vuoda.

5. Laita kasetti oikeinpäin esim. vanhalle lautaselle. Mustetta voi alkuun tihkua tulostuspäistä, sillä aikaa kun tyhjiö muodostuu uudelleen kasettiin. Tämä on tavallista.

6. Anna kasetin seistä paikoillaan noin tunti ja sitten pyyhi tulostuspäät puhtaaksi. Tarkista, että tihkuminen on loppunut, ennen kuin asetat kasetin takaisin tulostimeen. Älä jätä kasettia liinan päälle.

7. Puhdista ruisku vedellä ja kuivaa ennen seuraavaa käyttöä tai seuraavan värin täyttöä.

8. Aseta kasetti tulostimeen ja vie läpi valmistelu/puhdistusohjelma tulostimen ohjeitten mukaan.

9. Parhaan tuloksen varmistamiseksi, täytä kasetti, kun mustetta vielä on kasetissa jäljellä. Tyhjät kasetit tulee täyttää heti.
  • Olet mustekauppa Fininkin sisältöosiossa.
  • Takaisin kauppaan pääset klikkaamalla
  • musteostoksille.

Ilmainen mustekasetti tai tulostuspaperia uusille asiakkaille!

© Finink.com