Finink - Tosi halpaa mustetta

HP 17 (C6625A) täyttö

Muutettu: 04/06/2013 10:45 kirjoittajana Matti - Sivun kategoria(t): Mustekasettien täyttö

Tämä ohje koskee kasettimalleja: HP 17 (C6625A), HP 23 (C1823D), HP 78 (C6578D/A) ja HP 41 (51641A)

Image

Täyttöaukot ovat kasetin päällä, ja ne on suljettu pienillä muovitulpilla. Työnnä nämä tulpat kasetin sisälle käyttäen esim. vanhaa kuulakärkikynää tai muuta vastaavaa ohutta ja tylppää työkalua. ÄLÄ KÄYTÄ TÄHÄN TARKOITUKSEEN TERÄKSISTÄ TÄYTTÖPUTKEA.

Kokoa ruisku ja teräksinen täyttöputki ja täytä oikean värisellä musteella. Työnnä teräksinen täyttöputki oikeaan täyttöaukkoon. (Katso kuva). Työnnä putki alaspäin kohti kasetin keskustaa.

TÄRKEÄÄ! Kasetti sisältää sienen, jonka aiheuttaman pienen vastuksen voi tuntea. Ruiskuta muste HITAASTI. Kasetti on täynnä, kun muste alkaa vuotaa yli täyttöaukosta tai tulostuspäistä. Lopeta täyttö heti. Poista ylimääräinen muste tulostuspäästä pyyhkimällä liinalla, ennen kuin siirryt seuraavan värin täyttöön.

Puhdista ruisku vedellä ja kuivaa ennen seuraavaa käyttöä tai seuraavan värin täyttöä. Sulje täyttöaukot teipinpalasella.

Anna kasetin seistä yön yli esim. vanhalla lautasella, varmistaaksesi, ettei vuotoja ole ja antaaksesi musteelle aikaa imeytyä kaikkialle sieneen. Pyyhi vielä tulostuspäät ja tarkista, ettei vuotoja ole.

TÄRKEÄÄ! ÄLÄ JÄTÄ KASETTIA LIINAN PÄÄLLE.

Aseta kasetti tulostimeen ja vie läpi valmistelu/puhdistusohjelma tulostimen ohjeitten mukaan.

TÄRKEÄÄ! Parhaan tuloksen varmistamiseksi, täytä kasetti, kun mustetta vielä on kasetissa jäljellä. Tyhjät kasetit tulee täyttää heti.
  • Olet mustekauppa Fininkin sisältöosiossa.
  • Takaisin kauppaan pääset klikkaamalla
  • musteostoksille.

Ilmainen mustekasetti tai tulostuspaperia uusille asiakkaille!

© Finink.com