Finink - Tosi halpaa mustetta

Olivetti FPJ20 (84431W) täyttö

Muutettu: 02/04/2009 16:54 kirjoittajana Paavo - Sivun kategoria(t): Mustekasettien täyttö

Tämä ohje koskee kasettimalleja: Olivetti FPJ20 (84431W), Olivetti FPJ26 (84436G), Olivetti XP01, Olivetti XP12, Olivetti B0043D, Olivetti B0384, Xerox 8R7904

Image

Poista kasetin päältä keltainen kansi jonka alla täyttöaukot sijaitsee. Käytä ohutta ja terävää veistä jolla varovasti viillät kannen irti, sen kaikkien neljän reunan ympäri.

Kokoa ruisku ja teräksinen täyttöputki ja täytä oikean värisellä musteella.

Työnnä teräksinen täyttöputki oikeaan täyttöaukkoon. (Katso kuva). Työnnä putki alaspäin kohti kasetin keskustaa.

TÄRKEÄÄ! Kasetti sisältää sienen, jonka aiheuttaman pienen vastuksen voi tuntea. Ruiskuta muste HITAASTI. Kasetti on täynnä, kun muste alkaa vuotaa yli täyttöaukosta tai tulostuspäistä. Lopeta täyttö heti. Poista ylimääräinen muste tulostuspäästä pyyhkimällä liinalla, ennen kuin siirryt seuraavan värin täyttöön.

TÄRKEÄÄ! Puhdista ruisku vedellä ja kuivaa ennen seuraavan värin täyttöä.

Laita keltainen kansi paikoilleen värikasetin päälle ja sulje vahvalla teipillä. Parhaiten varmistat kannen kiinnityksen vetämällä teipin kasetin yhdeltä kyljeltä kannen yli vastakkaiselle kyljelle.

Anna kasetin seistä yön yli esim. vanhalla lautasella, varmistaaksesi, ettei vuotoja ole ja antaaksesi musteelle aikaa imeytyä kaikkialle sieneen. Pyyhi vielä tulostuspäät ja tarkista, ettei vuotoja ole.

TÄRKEÄÄ! ÄLÄ JÄTÄ KASETTIA LIINAN PÄÄLLE.

Aseta kasetti tulostimeen ja vie läpi valmisteluohjelma tulostimen ohjeitten mukaan.

TÄRKEÄÄ! Parhaan tuloksen varmistamiseksi, täytä kasetti, kun mustetta vielä on kasetissa jäljellä. Tyhjät kasetit tulee täyttää heti.
  • Olet mustekauppa Fininkin sisältöosiossa.
  • Takaisin kauppaan pääset klikkaamalla
  • musteostoksille.

Ilmainen mustekasetti tai tulostuspaperia uusille asiakkaille!

© Finink.com