Finink - Tosi halpaa mustetta

Sharp AJ-T0BK täyttö

Muutettu: 02/04/2009 17:00 kirjoittajana Paavo - Sivun kategoria(t): Mustekasettien täyttö
Tämä ohje koskee kasettimalleja: Sharp AJ-T0BK, Sharp AJ-T0C, Sharp AJ-T0M, Sharp AJ-T0Y, Sharp AJ-T20BK, Sharp AJ-T20C, Sharp AJ-T20M, Sharp AJ-T20Y, Xerox 8R12728, Xerox 8R7972, Xerox 8R7973, Xerox 8R7974

Image

Kasetit alhaaltapäin katsottuna.

Poraa 3mm täyttöaukko kasetin pohjaan pakkauksen mukana tulleella poraustyökalulla. TÄRKEÄÄ- ÄLÄ PORAA SÄILIÖÖN, JOSSA SIENI ON.

HUOMAA: Värikasetissa täyttöaukko tehdään aivan kasetin pohjassa olevan pidikkeen etupuolelle. Mustassa kasetissa täyttöaukko tehdään ulostuloaukon viereen (katso kuva).

Kokoa ruisku ja teräksinen täyttöputki ja täytä oikean värisellä musteella. Ruiskuta mustetta HITAASTI täyttöaukosta, kunnes säiliö on lähes täynnä. Sulje täyttöaukko tulpalla, joka on mukana pakkauksessa. Jos tulppa ei ole ilmatiivis, varmista ja sulje se vahvalla teipillä. SULUN ON OLTAVA ILMATIIVIS. JOS SE EI OLE, KASETTI VUOTAA.

Puhdista ruisku vedellä ja kuivata seuraavaa käyttöä varten tai seuraavan värin täyttöä varten.

Anna kasetin seistä yön yli esim. vanhalla lautasella, varmistaaksesi, ettei vuotoja ole ja antaaksesi musteelle aikaa imeytyä kaikkialle sieneen.

TÄRKEÄÄ! ÄLÄ JÄTÄ KASETTIA LIINAN PÄÄLLE.

Aseta kasetti paikoilleen tulostimeen ja vie läpi valmisteluohjelma tulostimesi ohjeiden mukaan.

HUOMAA: Älä peitä, irrota äläkä vahingoita viivakoodia kasetissa.

TÄRKEÄÄ! Parhaan tuloksen varmistamiseksi täytä kasetti, kun mustetta vielä on kasetissa jäljellä. Tyhjät kasetit tulee täyttää heti.
  • Olet mustekauppa Fininkin sisältöosiossa.
  • Takaisin kauppaan pääset klikkaamalla
  • musteostoksille.

Ilmainen mustekasetti tai tulostuspaperia uusille asiakkaille!

© Finink.com