Finink - Tosi halpaa mustetta

Canon BCI-3eBK täyttö

Muutettu: 02/04/2009 17:01 kirjoittajana Paavo - Sivun kategoria(t): Mustekasettien täyttö

Tämä ohje koskee kasettimalleja: Canon BCI-3eBK, Canon BCI-3ePM, Canon BCI-3eY, Canon BCI-3ePC, Canon BCI-3eC, Canon BCI-3eM, Canon BCI-6BK, Canon BCI-6PC, Canon BCI-6C, Canon BCI-6Y, Canon BCI-6M, Canon BCI-6PM

Image

Kaikki värit täytetään samalla tavalla. Poraa 3mm täyttöaukko kasetin päälle pakkauksen mukana tulleella poraustyökalulla. (katso kuva). Kun täyttöaukko on tehty, voi siitä vuotaa jonkin verran mustetta.

TÄRKEÄÄ- ÄLÄ PORAA OSIOON, JOSSA SIENI ON.

Kokoa ruisku ja teräksinen täyttöputki ja täytä oikean värisellä musteella. Ruiskuta mustetta HITAASTI täyttöaukosta, kunnes sieni on kokonaan kyllästetty musteella. ÄLÄ ruiskuta enempää mustetta tällä erää. Ota kumitulppa ja teippiä valmiiksi ja täytä ruisku 10ml mittamerkkiin asti.

Aseta kasetti suoja-alustalle. Ruiskuta 10ml mustetta säiliöön, kunnes se on aivan täynnä. Tässä vaiheessa jotain vuotoa ulostuloaukosta voi olla. Sulje täyttöaukko nopeasti tulpalla ja sulje vielä heti teipillä. SULUN ON OLTAVA ILMATIIVIS. JOS SE EI OLE, KASETTI VUOTAA JATKOSSAKIN.

Puhdista ruisku vedellä ja kuivaa seuraavaa käyttöä varten tai seuraavan värin täyttöä varten.

Anna kasetin seistä yön yli esim. vanhalla lautasella, varmistaaksesi, ettei vuotoja ole.

TÄRKEÄÄ! ÄLÄ JÄTÄ KASETTIA LIINAN PÄÄLLE.

Aseta kasetti paikoilleen tulostimeen ja vie läpi valmisteluohjelma tulostimesi ohjeiden mukaan.

TÄRKEÄÄ! Parhaan tuloksen varmistamiseksi täytä kasetti, kun mustetta vielä on kasetissa jäljellä. Tyhjät kasetit tulee täyttää heti.
  • Olet mustekauppa Fininkin sisältöosiossa.
  • Takaisin kauppaan pääset klikkaamalla
  • musteostoksille.

Ilmainen mustekasetti tai tulostuspaperia uusille asiakkaille!

© Finink.com