Finink - Tosi halpaa mustetta

Lexmark 18C1623 (23A) täyttö

Muutettu: 12/04/2011 15:33 kirjoittajana Matti - Sivun kategoria(t): Mustekasettien täyttö

Tämä ohje koskee kasettimalleja: Lexmark 18C0031 (31), Lexmark 18CX033 (33) ja Lexmark 18C0035 (35)

Image

HUOMIO! Lexmarkilla on olemassa kasetteja (23, 24, 28 ja 29), joita ei voida uudelleentäyttää. Nämä kasetit on tarkoitettu kertakäyttöisiksi ja käytön jälkeen ne on palautettava Lexmarkille takaisin. Siksi ne myydään uutena hieman edullisemmin.

Ratkaisuna ongelmaan useimmissa Lexmark malleissa voit käyttää Lexmarkin kasetteja 31-35. Nämä kasetit voi uudelleentäyttää. Varmista ennen kasettien hankkimista yhteensopivuus tulostimesi kanssa.

Täyttöaukot sijaitsevat värillisen etiketin alla kasetin päällä. Irrota etiketti tai lävistä se esim. kuulakärkikynällä.

Kokoa ruisku ja teräksinen täyttöputki ja täytä oikean värisellä musteella. Työnnä teräksinen täyttöputki oikeaan täyttöaukkoon (katso kuva). Työnnä alaspäin kohti sienen keskustaa.

TÄRKEÄÄ! Kasetti sisältää sienen, jonka aiheuttaman pienen vastuksen voi tuntea. Ruiskuta muste HITAASTI. Kasetti on täynnä, kun muste alkaa vuotaa yli täyttöaukosta tai tulostuspäistä. Lopeta täyttö heti. Poista ylimääräinen muste tulostuspäästä pyyhkimällä liinalla, ennen kuin siirryt seuraavan värin täyttöön.

TÄRKEÄÄ! Puhdista ruisku vedellä ja kuivaa ennen seuraavan värin täyttöä.

Sulje täyttöaukot teipillä.

Anna kasetin seistä yön yli esim. vanhalla lautasella, varmistaaksesi, ettei vuotoja ole ja antaaksesi musteelle aikaa imeytyä kaikkialle sieneen. Pyyhi vielä tulostuspäät ja tarkista, ettei vuotoja ole.

TÄRKEÄÄ! ÄLÄ JÄTÄ KASETTIA LIINAN PÄÄLLE.

Aseta kasetti tulostimeen ja vie läpi valmisteluohjelma.

TÄRKEÄÄ! Parhaan tuloksen varmistamiseksi täytä kasetti, kun mustetta vielä on kasetissa jäljellä. Tyhjät kasetit tulee täyttää heti. Kasetteja, jotka ovat olleet tyhjillään yli viikon, ei välttämättä voi onnistuneesti täyttää.
  • Olet mustekauppa Fininkin sisältöosiossa.
  • Takaisin kauppaan pääset klikkaamalla
  • musteostoksille.

Ilmainen mustekasetti tai tulostuspaperia uusille asiakkaille!

© Finink.com