Finink - Tosi halpaa mustetta

HP 22 (C9352AE) täyttö

Muutettu: 13/04/2011 10:44 kirjoittajana Matti - Sivun kategoria(t): Mustekasettien täyttö

Tämä ohje koskee kasettimalleja: HP 22 (C9352AE)ja HP 22XL (C9352CE)

Image

1. Poista etiketti kasetin päältä. Täyttöaukot sijaitsee etiketin alapuolella. Keltaisia ja sinisiä täyttöaukkoja on kaksi. Magentaa vain yksi.

2. Kokoa ruisku ja teräksinen täyttöputki ja täytä oikean värisellä musteella.

3. Työnnä teräksinen täyttöputki oikeisiin täyttöaukkoihin (katso kuva). Työnnä putki kasetin sisällä olevan sienen keskelle. Kasetti sisältää sienen, jonka aiheuttaman pienen vastuksen voi tuntea. Ruiskuta muste HITAASTI. Kasetti on täynnä, kun muste alkaa vuotaa yli täyttöaukosta tai tulostuspäistä. Lopeta täyttö heti. Poista ylimääräinen muste tulostuspäästä pyyhkimällä liinalla, ennen kuin siirryt seuraavan värin täyttöön.

4. Puhdista ruisku vedellä ja kuivaa ennen seuraavan värin täyttöä.

5. Uudelleentäytön jälkeen laita etiketti paikoilleen ja sulje teipillä.

6. Anna kasetin seistä yön yli esim. vanhalla lautasella, varmistaaksesi, ettei vuotoja ole ja antaaksesi musteelle aikaa imeytyä kaikkialle sieneen. Pyyhi vielä tulostuspäät ja tarkista, ettei vuotoja ole. Älä jata kasettia liinan päälle.

7. Aseta kasetti paikoilleen tulostimeen ja käynnistä valmisteluohjelma. Mustetason mittari ei välttämättä toimi ja pitää laittaa pois päältä (off).

Parhaan tuloksen varmistamiseksi täytä kasetti, kun mustetta vielä on kasetissa jäljellä. Tyhjät kasetit tulee täyttää heti. Kasetteja, jotka ovat olleet tyhjillään yli viikon, ei välttämättä voi onnistuneesti täyttää.
  • Olet mustekauppa Fininkin sisältöosiossa.
  • Takaisin kauppaan pääset klikkaamalla
  • musteostoksille.

Ilmainen mustekasetti tai tulostuspaperia uusille asiakkaille!

© Finink.com