Finink - Tosi halpaa mustetta

HP 88 (C9385AE/AL, C9396AE) täyttö

Muutettu: 20/05/2009 12:15 kirjoittajana Matti - Sivun kategoria(t): Mustekasettien täyttö

Tämä ohje koskee kasettimalleja: HP 88 (C9385AE/AL, C9396AE), HP 88 (C9386AE, C9391AE), HP 88 (C9387AE, C9392AE) ja HP 88 (C9388AE, C9393AE)

Image

1. Leikkaa etiketti kasetin saumakohdasta erottaaksesi kannen ja ulomman kuoren.

2. Irrota kansi kasetista.

3. Purista kasettia varoen kasaan reunoilta ja samalla vedä varovasti mustepussi ja pumppuosa ulos kotelosta (kuva 1).

4. Ruuvaa täyttösarjan mukana toimitettu ruuvikoukku keskelle kumista tiivistetulppaa mikä sijaitsee täyttöaukossa kunnes se on tiukasti kiinni ja vedä tiivistetulppa ulos. Jätä tiivistetulppa ruuvikoukkuun paikoilleen.

5. Kokoa ruisku ja teräksinen täyttöputki. Täytä oikean värisellä musteella. Musta kasetti 20ml. Isompi säiliö 60ml. Värikasetit 10ml. Isommat säiliöt 20ml.

6. Aseta teräksinen täyttöputki täyttöaukkoon niin että ruiskun muoviosa koskettaa täyttöaukon suuta. Teräksisten täyttöputkien pituudet saattavat kuitenkin vaihdella joten ole varovainen ettet lävistä pussia täyttöputkella.

7. Ruiskuta muste hitaasti säiliöön ja sulje pussi samalla kumitiivistetulpalla minkä vedit aikaisemmin pois ruuvikoukulla. Tiivistetulppa tulee olla ruuvattuna ruuvikoukun loppuun asti. Paina sitten tiiviste paikoilleen ruuvikoukun avulla ja ruuvaa ruuvikoukku pois.

8. Käyttämättömän musteen voi ruiskuttaa takaisin mustepulloon. Puhdista ruisku vedellä ja kuivaa tulevaa käyttöä tai seuraavan värin täyttöä varten.

9. Poista mustepussiin jäänyt ylimääräinen ilma seuraavasti:

a. Pidä kasettia 45° kulmassa niin että poistoputki on ylimpänä.

b. Kokoa ruisku ja teräksinen täyttöputki. Aseta teräksinen täyttöputki kasetin poistoputkeen.

c. Paina ja vapauta (pumppaa) kasetissa olevaa pumppua muutamia kertoja. Näin ilma siirtyy kasetin sisältä täyttöruiskuun.

d. Vedä ruiskun mäntää taaksepäin poistaaksesi kaiken ilman kasetin täyttöputkesta ja vedä teräksinen täyttöputki ulos kasetin poistoputkesta.

10. Aseta mustepussi takaisin kasetin ulompaan kuoreen ja aseta kansi paikoilleen.

11. Aseta kasetti tulostimeen.

Huomaa! Tämä kasetti sisältää piirin missä on muistissa kasetin sarjanumero sekä valmistuspäivä. Tulostin toimii hyvin kaksi vuotta kasetin valmistuspäivästä eteenpäin. Tänä aikana kasettia voidaan mm. täyttää ilman ongelmia.

Tulostin lukee kasetista sarjanumeron ja pitää sitä muistissa. Vaikka kasetti välillä täytetään tulostin silti edelleen muistaa että tämä sama kasetti on ollut jo käytössä, mutta tulostaminen onnistuu hyvin ja musteen loppumisvaroituksen saa poistettua. Tulostin pystyy kuitenkin muistamaan vain kolme viimeisintä sarjanumeroa joka väristä. Ainoa keino ratkaista tämä ongelma on kierrättää tulostimessa neljää kasettia peräkkäin vuoron perään. Kun taas neljäs kasetti tulee vuoroon tulostin ei enää muista sitä ja luulee sitä uudeksi. Kun kaksi vuotta on kulunut, kasetti lakkaa toimimasta.
  • Olet mustekauppa Fininkin sisältöosiossa.
  • Takaisin kauppaan pääset klikkaamalla
  • musteostoksille.

Ilmainen mustekasetti tai tulostuspaperia uusille asiakkaille!

© Finink.com