Finink - Tosi halpaa mustetta

HP 110 (CB304A) täyttö

Muutettu: 12/04/2011 13:05 kirjoittajana Matti - Sivun kategoria(t): Mustekasettien täyttö

Tämä ohje koskee kasettimalleja: HP 110 (CB304A)

Image

Lue yleiset täyttöohjeet ennen täyttämisen aloittamista.

1. Irrota etiketti kasetin päältä. Täyttöaukot ovat kasetin päällä etiketin alla.

2. Kokoa ruisku ja teräksinen täyttöputki. Ime ruiskuun 5ml mustetta.

3. Työnnä teräksinen täyttöputki oikean väriseen täyttöaukkoon (katso kuva). Työnnä putki alas sienen keskiöön. Kasetti sisältää sienen, jonka aiheuttaman pienen vastuksen voi tuntea. Täyttöneulaa ei saa työntää kasettiin liian syvälle (max 0,5cm). Se saattaa vioittaa kasettia ja aiheuttaa vuotoja. Ruiskuta muste hitaasti. Kasetti on täynnä, kun muste alkaa vuotaa yli täyttöaukosta tai tulostuspäistä. Lopeta täyttö heti. Mikäli kasettiin menee liikaa mustetta, ime ruiskulla 1ml pois.

4. Käyttämättömän musteen voi ruiskuttaa takaisin mustepulloon. Puhdista ja kuivaa ruisku ennen seuraavan värin täyttöä. Toista kohta 3. joka värin kohdalla.

5. Uudelleentäytön jälkeen laita etiketti paikoilleen ja sulje teipillä.

6. Anna kasetin seistä yön yli esim. vanhalla lautasella, varmistaaksesi, ettei vuotoja ole ja antaaksesi musteelle aikaa imeytyä kaikkialle sieneen. Pyyhi vielä tulostuspää ja tarkista, ettei vuotoja ole.

7. Älä jätä kasettia liinan päälle!

8. Aseta kasetti paikoilleen tulostimeen ja vie läpi valmisteluohjelma.

9. Parhaan tuloksen varmistamiseksi täytä kasetti, kun mustetta vielä on kasetissa jäljellä. Tyhjät kasetit tulee täyttää heti

Huom! Tulostin saattaa ilmoittaa täytön jälkeen että kasetti on tyhjä ja pyytää vaihtamaan kasetin uuteen vaikka oletkin lisännyt mustetta. Mustemäärän ilmaisin on tällöin kytkettävä pois päältä. Katso tulostimesi ohjekirjasta tarkat yksityiskohdat.
  • Olet mustekauppa Fininkin sisältöosiossa.
  • Takaisin kauppaan pääset klikkaamalla
  • musteostoksille.

Ilmainen mustekasetti tai tulostuspaperia uusille asiakkaille!

© Finink.com