Finink - Tosi halpaa mustetta

HP 364 (CB316EE, CB321EE) täyttö

Muutettu: 08/06/2011 11:34 kirjoittajana Matti - Sivun kategoria(t): Mustekasettien täyttö

Tämä ohje koskee kasettimalleja: HP 364 (CB316EE, CN684EE), HP 364 (CB318EE, CB323EE), HP 364 (CB319EE, CB324EE) ja HP 364 (CB320EE, CB325EE)

Image

Kaikki 364 sarjan eri värit täytetään samalla tavalla:

1. Kasetti täytetään "purkuaukon" kautta. Poista etiketti kasetin päältä nähdäksesi purkuaukon.

2. Tuki musteen ulostuloaukko esim. pitämällä kumihanskaa kädessä ja sitten sormella tiiviisti paina ulostuloaukkoa niin ettei muste pääse valumaan ulos kasetista. Voit käyttää myös kasetin mukana tullutta oranssia suojapalaa.

3. Kokoa ruisku ja teräksinen täyttöputki. Täytä oikean värisellä musteella. Tavalliseen 364 kasettiin 4ml ja XL kokoiseen 8ml.

4. Työnnä ruisku kuvan mukaisesti purkuakosta kasetin sisään. Kasetti sisältää sienen, jonka aiheuttaman pienen vastuksen voi tuntea. Ruiskuta muste hitaasti kasetin sisään.

5. Kun muste on kasetin sisällä pidä musteen ulostuloaukkoa edelleen tiiviisti suljettuna sormellasi tai oranssilla suojalla muutaman minuutin ajan antaaksesi musteelle aikaa imeytyä kaikkialle sieneen.

6. Ota sormi pois ulostuloaukon päältä tai poista oranssi suojapala. Anna kasetin seistä hetki esim. vanhalla lautasella, varmistaaksesi, ettei vuotoja ole ja antaaksesi vielä musteelle aikaa imeytyä. Älä jätä kasettia liinan päälle!

7. Kun kasetista ei enää itsekseen valu mustetta ulos, laita kasetti tulostimeen paikoilleen ja aja kirjoituspään puhdistusohjelma 1-3 kertaa peräkkäin.

Kasetissa olevalle piirille jää muistiin tieto siitä että kasetti on kertaalleen tyhjentynyt. Vaikka kasetin sisään lisää musteta ei tieto mustemäärän lisääntymisestä päivity kasetissa olevalle piirille. Tämän takia tulostin valittaa tyhjästä kasetista vaikka mustetta on lisätty. Hyväksymällä tulostimen virheilmoituksen, painamalla ok painiketta virheilmoituksen tultua pääsee tulostamaan. Mustemäärän ilmaisin kannattaa kuitenkin laittaa kokonaan pois käytöstä kun käytössä on täytettyjä kasetteja. Toisissa tulostinmalleissa se onnistuu painamalla reset nappia yhtäöjaksoisesti 10-15 sekunnin ajan ja toisissa mustemäärän ilmaisin pitää kytkeä pois päältä tulostimen huoltovalikon kautta.

Parhaan tuloksen varmistamiseksi, täytä kasetti, kun mustetta vielä on kasetissa jäljellä. Tyhjät kasetit tulee täyttää heti.
  • Olet mustekauppa Fininkin sisältöosiossa.
  • Takaisin kauppaan pääset klikkaamalla
  • musteostoksille.

Ilmainen mustekasetti tai tulostuspaperia uusille asiakkaille!

© Finink.com