Finink - Tosi halpaa mustetta

Lexmark 18C2080E (14A)

Muutettu: 14/01/2010 13:37 kirjoittajana Matti - Sivun kategoria(t): Mustekasettien täyttö

Tämä ohje koskee kasettimalleja: Lexmark 18C2080E (14A)

Image

Lexmarkilla on joitain kasettimalleja joita ei voi täyttää mm. Lexmark 14 ja Lexmark 15. Ne ovat idettisiä ulkonäöltää esim. Lexmark 14A ja Lexmark 15A kasetteihin verrattuna, mutta kaseteissa oleva piiri lopettaa toiminnan yhden käyttökerran jälkeen.

1. Poista etiketti kasetin päältä nähdäksesi täyttöaukot. Kaikissa kaseteissa täyttöaukot ei ole valmiina kasettin päällä. Silloin reiät pitää porata täyttösarjan mukana toimitetulla poraustyökalulla kuvan osoittamiin kohtiin.

2. Kokoa ruisku ja teräksinen täyttöputki. Ime ruiskuun oikean väristä mustetta.

3. Työnnä teräksinen täyttöputki täyttöaukkoon. Kasetti sisältää sienen, jonka aiheuttaman pienen vastuksen voi tuntea. Työnnä täyttöputki sienen keskiöön.

4. Ruiskuta muste hitaasti kasetin sisään. Kasetti on täynnä, kun muste alkaa vuotaa yli täyttöaukosta tai tulostuspäistä. Lopeta täyttö heti ja kuivaa kirjoituspää liinalla.

5. Sulje täyttöaukot vahvalla teipillä.

6. Anna kasetin seistä yön yli esim. vanhalla lautasella, varmistaaksesi, ettei vuotoja ole ja antaaksesi musteelle aikaa imeytyä kaikkialle sieneen. Pyyhi vielä tulostuspää varoen ja tarkista, ettei vuotoja ole.

7. Aseta kasetti paikoilleen tulostimeen ja vie läpi valmisteluohjelma.

8. Parhaan tuloksen varmistamiseksi ja kuivumisen välttämiseksi täytä kasetti kun mustetta vielä on kasetissa jäljellä. Tyhjät kasetit tulee täyttää heti.
  • Olet mustekauppa Fininkin sisältöosiossa.
  • Takaisin kauppaan pääset klikkaamalla
  • musteostoksille.

Ilmainen mustekasetti tai tulostuspaperia uusille asiakkaille!

© Finink.com