Finink - Tosi halpaa mustetta

Canon PGI-520BK täyttö

Muutettu: 31/10/2011 08:45 kirjoittajana Matti - Sivun kategoria(t): Mustekasettien täyttö

Tämä ohje koskee kasettimalleja: Canon CLI-521 BK,Canon CLI-521 C, Canon CLI-521 M, Canon CLI-521 Y

Image
Image
Image

Kaikki eri värit täytetään samalla tavalla.

1. Teippaa musteen ulostuloaukko kasetin alaosassa täytön ajaksi vahvalla teipillä tiiviisti ettei muste vuoda täytön aikana ulos kasetista. Voit käyttää myös alkuperäisen kasetin mukana tulevaa oranssinväristä korkkia millä musteen ulostuloaukon saa suljettua hyvin tiiviisti täytön ajaksi.

2. Täyttöauko sijaitsee kasetin päällä etiketin alla.

3. Poista etiketti tai poraa reikä kuvan osoittamaan kohtaan.

4. Kokoa ruisku ja teräksinen täyttöputki. Täytä oikean värisellä musteella.

5. Työnnä teräksinen täyttöputki täyttöaukkoon ja ruiskuta muste hyvin hitaasti kasettiin sisään. Kasetti on täyttä kun mustetta tulee ulos täyttöaukosta. Sulje täyttöaukko pakkauksessa tulevalla mustalla tulpalla, ja varmista lisäksi vahvalla teipillä. Huomaa! Täyttöaukon sulun on oltava ehdottomasti ilmatiivis, muuten kasetti vuotaa.

6. Puhdista ruisku vedellä ja kuivaa ennen seuraavaa käyttöä.

7. Anna kasetin seistä yön yli esim. vanhalla lautasella, varmistaaksesi, ettei vuotoja ole ja antaaksesi musteelle aikaa imeytyä kaikkialle sieneen. Tärkeää! Älä jätä kasettia liinan päälle.

8. Poista teippi ulostuloaukon edestä. Aseta kasetti tulostimeen ja vie läpi valmisteluohjelma.

Kun asetat kertaalleen tyhjentyneen kasetin täytön jälkeen takaisin tulostimeen se varoittaa tyhjästä kasetista ja musteen varoitusvalo alkaa vilkkumaan.

Canon Pixma iP -sarjan tulostimet: Paina kolmiolla merkittyä paperinsyöttöpainiketta yhtäjaksoisesti 5-8 sekunnin ajan niin mustemäärän mittari menee pois päältä. Mustetasoja ei pysty näkemään, mutta tulostaminen onnistuu.

Canon Pixma MP -sarjan tulostimet: Paina STOP/RESET painiketta yhtäjaksoisesti 5-8 sekunnin ajan niin mustemäärän mittari menee pois päältä. Mustetasoja ei pysty näkemään, mutta tulostaminen onnistuu.
  • Olet mustekauppa Fininkin sisältöosiossa.
  • Takaisin kauppaan pääset klikkaamalla
  • musteostoksille.

Ilmainen mustekasetti tai tulostuspaperia uusille asiakkaille!

© Finink.com