Finink - Tosi halpaa mustetta

Lexmark 18C0034 (34) täyttö

Muutettu: 12/04/2011 15:32 kirjoittajana Matti - Sivun kategoria(t): Mustekasettien täyttö

Tämä ohje koskee kasettimalleja: Lexmark 18CX032 (32) ja Lexmark 18C0034 (34)

Image

1. Poista etiketti kasetin päältä. Älä irroita kantta. Joissain kaseteissa ei ole täyttöaukkoja valmiina. Tässä tapauksessa käytä täyttöpakkauksen mukana toimitettua poraa täyttöaukkojen tekemiseen. Täyttöaukkojen paikat on merkitty kuvaan kahdella mustalla pisteellä.

2. Kokoa ruisku ja teräksinen täyttöputki. Ime ruiskuun 10ml mustaa mustetta. Työnnä teräksinen täyttöputki täyttöaukkoon (katso kuva).

3. Kasetti sisältää sienen, jonka aiheuttaman pienen vastuksen voi tuntea. Ruiskuta muste hyvin hitaasti kasetin sisään. Kasetti on täynnä, kun muste alkaa vuotaa yli täyttöaukosta tai tulostuspäistä. Lopeta täyttö heti.

4. Sulje täyttöaukot tiiviisti vahvalla teipillä.

5. Puhdista ruisku vedellä ja kuivaa ennen seuraavan värin täyttöä.

6. Anna kasetin seistä yön yli esim. vanhalla lautasella, varmistaaksesi, ettei vuotoja ole ja antaaksesi musteelle aikaa imeytyä kaikkialle sieneen. Pyyhi vielä tulostuspäät ja tarkista, ettei vuotoja ole. Älä jätä kasettia liinan päälle.

7. Aseta kasetti tulostimeen ja vie läpi valmisteluohjelma.

8. Parhaan tuloksen varmistamiseksi, täytä kasetti, kun mustetta vielä on kasetissa jäljellä. Tyhjät kasetit tulee täyttää heti.

Lexmarkilla on muutamia kasetteja (23, 24, 28 ja 29) joita ei voi täyttää. Ne näyttävät samalta kuin esim. 18C0034 mutta ne eivät toimi täytön jälkeen koska tulostin tunnistaa kasetit kertaalleen käytetyksi.
  • Olet mustekauppa Fininkin sisältöosiossa.
  • Takaisin kauppaan pääset klikkaamalla
  • musteostoksille.

Ilmainen mustekasetti tai tulostuspaperia uusille asiakkaille!

© Finink.com