Finink - Tosi halpaa mustetta
Editoi

Yleisiä ohjeita mustekasettien täyttämisestä ja täyttösarjoistaFinink.comin myymät mustekasettien täyttösarjat ovat korkealaatuisia ja mahdollisimman helppokäyttöisiä. Käytetty väriaine sopii useimpien valmistajien mustekasetteihin. Väriaine vastaa tavallista vesiliukoista tulostinmustetta.

Mustekasettien täyttäminen itse on melko helppoa, mutta tarkkana pitää olla. Täyttämisessä vaaditaan myös hieman tee-se-itse –asennetta, koska käsistäkin saattaa löytyä mustetta täyttämisen jälkeen huolellisuudesta huolimatta.

Mustekaseteissa käytetään pääasiassa kolmea väriä:
Black = musta
Cyan = sininen
Magenta = punainen
Yellow = keltainen

Lisänä joissakin valokuvatulostimissa on
Light cyan / Photo cyan = vaalea sininen
Light magenta / Photo magenta = vaalea punainen

Täyttösarjoissa tulee vielä lisäksi mukana:
Printer head cleaner = kirjoituspään puhdistusaine

Lue tämä sivu ja kasettikohtaiset täyttöohjeet huolella läpi ennen kuin aloitat työn. Mustekasetti tulee aina poistaa tulostimesta ennen täyttöä, tulostimessa olevaa kasettia ei saa yrittää täyttää.Kaikki ohjeet on tehty tehty alkuperäisten mustekasettien täyttämistä varten. Tarvikekasettien rakenne saattaa poiketa alkuperäisestä ja siksi niiden täyttäminen saattaa poiketa alkuperäisen kasetin täyttämisestä. Suosittelemme että käytät täyttämiseen alkuperäisiä kasetteja parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Osaan tarvikekasetteja samat ohjeet toki toimii kuin vastaaviin alkuperäisiin, mutta eroja voi olla johtuen eri valmistustavoista sekä valmistajista.

Suojaa kaikki pinnat hyvin ennen täyttämisen aloittamista sillä täyttäminen voi olla sotkuista puuhaa varsinkin ensimmäisellä kerralla. Muste on vesiliukoista, mutta se imeytyy hyvin huokoiseen materiaaliin kuten ihoon, mattoihin, puupintoihin yms. ja sen poistaminen voi olla hyvin hankalaa.

Tarpeellisten suojavarusteiden käyttäminen on erittäin suositeltavaa.
Suojaa työtaso esim. muovilla minkä voit hävittää heti täytön jälkeen.
Käytä suojakäsineitä, suojaessua sekä suojalaseja.
Varmista ettei lähettyvillä ole mitään arvoesineistöä.

Käsittele kasetteja aina varoen. Vältä kasetissa olevien metallipintojen koskemista. Täyttösarjan mukana toimitettava ruiskuosa voidaan puhdistaa vetämällä mäntä ulos ja pesemällä se vedellä heti käytön jälkeen. Kuivuneen musteen poistaminen on hankalampaa.

Täytä kasetti heti kun tulostimen mustetason ilmaisin varoittaa loppuvasta musteesta, kasetti pysyy parhaassa kunnossa kun sen ei koskaan anneta tyhjentyä kokonaan. Säilytä aina tyhjentyneet kasetit valolta suojattuna huoneen lämmössä ja ilmatiiviissä pakkauksessa kuivumisen välttämiseksi.

Tyhjentynyttä kasettia ei tule säilyttää muutamaa päivää pidempään kuivumisvaaran takia. Tyhjänä kasetti saattaa kuivua eikä täyttö enää onnistu. Mitä nopeammin täytön tekee, sitä paremmin se onnistuu. Kuivunuttakin kasettia voi toki yrittää saada kuntoon puhdistusaineella, jota tulee täyttösarjojen mukana.

Puhdista kasetin kirjoituspää musteesta heti täytön jälkeen kostutetulla nukkaamattomalla kankaalla. Poista kirjoituspäähän kuivunut muste samalla tavalla ennen kuin otat täytetyn kasetin käyttöön.

Älä milloinkaan laita vuotavaa kasettia tulostimeesi. Vuotava kasetti saattaa vahingoittaa tulostinta.

Finink ei ole vastuussa mustekasettien täytöistä aiheutuneista vahingoista. Täytät kasetit aina omalla vastuullasi. Pidä täyttösarjaan kuuluvat osat lasten sekä eläinten ulottumattomissa.

Mikäli täyttöohjeiden jokin kohta on mielestäsi epäselvä, ota yhteyttä, niin selvitetään asia ennen työhön ryhtymistä.

  • Olet mustekauppa Fininkin sisältöosiossa.
  • Takaisin kauppaan pääset klikkaamalla
  • musteostoksille.

Ilmainen mustekasetti tai tulostuspaperia uusille asiakkaille!

© Finink.com